Wie we zijn


De mensen achter Empulse

Sinds 1 januari 2013 is Empulse de importeur van de PMT-100 voor de Benelux. De PMT-100 wordt gefabriceerd in de Verenigde Staten.

Martin Kamermans, eigenaar van Empulse, maakte via zijn behandelend arts in juli 2012 kennis met de PMT-100. Na tien jaar strijd tegen chronisch Lyme herstelt hij binnen een periode van enkele maanden van deze moeilijk behandelbare ziekte. Dit enkel door twee maal per week 15 minuten PEMF-therapie met de PMT-100.

Via zijn arts en internet leert hij over de brede inzetbaarheid en effectiviteit van PEMF-therapie. Met zijn hervonden energie besluit hij een aanvraag voor importeurschap Benelux te doen bij de fabrikant in de Verenigde Staten. De contracten worden tijdens de Medica Dusseldorf in november 2012 getekend.
Martin Kamermans

Empulse verkoopt de PMT-100 in Nederland, Belgie en Luxemburg. Naast de PMT-100 met toebehoren zal het assortiment uitgebreid worden met PEMF-apparatuur voor speciale toepassingen, zoals gewrichtsapplicators en consumentenuitvoeringen.

Ter bevordering van de bekendheid van en kennis over PEMF-therapie heeft Empulse een praktijkstudio in Nunspeet. Hier worden demo's, trainingen en proefbehandelingen gegeven. Wij werken hiervoor samen met fit20 Nunspeet